Sapta Puri, un projecte fotogràfic a llarg plaç

Escric estes l√≠nies a Varanasi, un dels set centres de peregrinaci√≥ (o¬†tirthas)¬†que formen el «Sapta Puri» junt amb Ayodhya, Mathura, Haridwar, Kanchipuram, Ujjain i Dwarka. I precisament «Sapta Puri»¬†ser√† el nom del projecte fotogr√†fic en el que mostrar√©, mitjan√ßant un objetiu classic com √©s el 35mm,¬†tot el que es viu i es sent al voltant¬†d’estos vibrants llocs.

El projecte comen√ßa simplement per l’√†nsia de sentir de nou la fotografia, de tornar a perdre la noci√≥¬†del temps mentre mire pel visor i de focalitzar tota la meua¬†atenci√≥ en all√≤¬†que passa¬†just davant de mi. Malgrat que porte ja uns anys pegant voltes per √Äsia ha arribat el moment de parar de fer fotos per a fer FOTOGRAFIA. Ha arribat el moment d’intentar traure emocions¬†amb fotos en volta de nom√©s il¬∑lustrar textos amb¬†elles. Ha arribat el moment de llan√ßar-se amb un projecte que no ser√† curt ni r√†pid, i que em portar√† de nou a patejar √ćndia unes quantes vegades, el pa√≠s que (a dia d’avui) mes m’apassiona amb difer√®ncia.

L’√ļs d’un 35mm fixe ha sigut una decisi√≥ premeditada. √ćndia √©s un pa√≠s que et permet buscar el cos a cos, sempre amb respecte, m√©s f√†cilment que altres pa√Įsos. Per tant,¬†un 35mm disparant a curta¬†distancia ens clava de ple en l’escena¬†per a buscar l’acci√≥, mirades o detalls, i allunyant-nos un poc ens permet obtindre una visi√≥ general de l’escenari.

Algunes imatges aniran pujant-se a les galeries, com la de Els ghats de Varanasi.

Sapta Puri - Ghats de Varanasi a primera hora del dia

Sapta Puri - Ghats de Varanasi a primera hora del dia

Leave a reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.